home * Anàlisi - Programació - Web / Internet - Xarxes * Manteniment de Sistemes Informàtics
 

¿per qué tecnomolins?

Solucions de gestió informàtica professionals a preus de pimes ... veure més


Serveis informàtics

venda, reparaciķ i Manteniment d'ordinadorsDisseny de Sistemes
Anālisi de Situaciķ (Snapshot)
Propostes de millora (segons Snapshot)
Hardware
Eines de Gestiķ
Software
Disseny de Costos (Balanced Score Card)
Business Intelligence
Manteniment hardware i Sistemes
Reparaciķ Ordinadors
Pāgines Web
Internet
Seguretat: Antivirus i Firewall

Serveis

consultoria informàtica i telecomunicacions


En tots aquests anys hem vist com les solucions aportades pels proveīdors de sistemes no eren de la satisfacciķ del client donat que, o no era el que en un principi s’havia dit... o no era la soluciķ que realment necessitava o esperava el client.

Nosaltres, com a Consultors Sčnior, volem ser la frontissa o encaix entre tots dos. Tenim la experičncia necessari en el mon empresarial com per saber ”interpretar” el que vol o necessita el client, i tant mateix, la experičncia necessāria en el mon informātic com per traslladar aquestes inquietuds al proveīdor escaient, ja sigui el que tingui el client de bon principi, com a buscar-lo o fer-ho per nosaltres mateixos.

En tot cas sempre és un avantatge per a tots, donat que el proveīdor ja existent evita dedicar més hores del necessari i pot reconduir una relaciķ que poder pot acabar en trencadissa, Si aquest no “existeix” nosaltres no estem “casats” amb ningú, de manera que tant en hardware com en software podem trobar el proveīdor més escaient per a la problemātica detectada.També podem ajudar-lo en qualsevol aspecte de manteniment i/o reparaciķ del seu parc informātic, ja sigui mitjanįant visites programades (setmanals, mensuals, etc...) per tal de revisar el estat del seu hardware i preveure possibles problemes o visites puntuals per tal d’efectuar la reparaciķ necessāria.Ordinadors: Sobretaula ...
Portàtils ...
Monitors: CRT - TFT - Plasma ...
Impressores: Tinta ...
Làser, Matricials ...
Imatge: Escàners, Foto ...
Vídeo Digital ...
So: Targetes de So, Altaveus ...
Components: Plaques força ...
Cables - Adaptadors: Impressores ...
Consumibles: Tòners, RWS ...